Jobba hos oss

Anläggningsansvarig Åskälen

Tjänsten
Vasa Vind förstärker driftavdelningen och söker en anläggningsansvarig till Åskälens vindkraftpark. Anläggningen består av 80 vindkraftverk och ligger mellan Östersund och Strömsund, väster om Hammerdal. Den ligger i direkt anslutning till parkerna Munkflohögen och Raftsjöhöjden och tillsammans bildar de en av Sveriges största vindkraftsparker med totalt 114 vindkraftverk. I din roll utgår du från det nybyggda platskontoret centralt i parken. Arbetsuppgifterna består typiskt av planering, samordning och uppföljning av drift- och underhållsaktiviteter. Du ansvarar för kontakter med lokala entreprenörer men även med närboende och övriga som kommer i kontakt med parken. 

Kompetens
Vi söker dig som har examen inom elkraft, energi eller motsvarande samt har några års erfarenhet av drift- och underhållsarbete. Du bör vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Din personlighet
Vi söker en engagerad och ambitiös person som har förmågan att arbeta självständigt men samtidigt fungerar väl i grupp. Du ska ha god förmåga att ta ansvar och vara trygg i din roll som ägarens representant.

Om Vasa Vind
Vasa Vind AB är ett vindkraftsbolag som utvecklar, bygger och driver vindkraftsparker i Sverige. Bolaget har varit aktivt sedan 2008 och är idag en av de största utvecklarna av landbaserad vindkraft i Sverige. I projektportföljen finns över 1 000 MW i olika faser och man har 600 MW i drift varav 288 MW av dessa ingår i Åskälen. Idag har bolaget 17 anställda och ambitionen är att växa ytterligare. Som anställd finns stora möjligheter att påverka utvecklingen. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till henrik.svahn[at]vasavind.se senast 30 november 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor, kontakta driftschef Henrik Svahn; 070 318 97 70.

Spontana ansökningar

Vasa Vind växer och behöver fler engagerade medarbetare. Utöver ovan annonser tar vi gärna emot spontana ansökningar.

Om du är intresserad, kontakta vår VD Mattias Sjöberg. 
mattias.sjoberg (at) vasavind.se
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.