Lediga tjänster

Anläggningsansvarig Raftsjöhöjden

Tjänsten
Vasa Vind växer och förstärker driftavdelningen med en anläggningsansvarig till Raftsjöhöjdens vindkraftpark utanför Östersund. Parken är under uppförande och ligger i direkt anslutning till Åskälen och Munkflohögen och tillsammans kommer delområdena bilda en av Sveriges största vindkraftsparker med totalt 114 vindkraftverk. I din roll utgår du från det nybyggda platskontoret centralt mellan parkerna. Arbetsuppgifterna består typiskt av planering, samordning och uppföljning av drift- och underhållsaktiviteter. Du ansvarar för kontakter med lokala entreprenörer men även med närboende och övriga som kommer i kontakt med parken.

Kompetens
Vi söker dig som har några års erfarenhet av drift- och underhållsarbete inom energiproduktion. Du bör vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din personlighet
Vi söker en engagerad och ambitiös person som har förmågan att arbeta självständigt men samtidigt fungerar väl i grupp. Du ska ha god förmåga att ta ansvar och vara trygg i din roll som ägarens representant.

Om Vasa Vind
Vasa Vind AB är ett vindkraftsbolag som utvecklar, bygger och driver vindkraftsparker i Sverige. Bolaget har varit aktivt sedan 2008 och är idag en av de största utvecklarna av landbaserad vindkraft i Sverige. I projektportföljen finns över 700 MW i olika faser och man har 525 MW under kontrakterad förvaltning. Idag har bolaget 14 anställda och ambitionen är att växa ytterligare. Som anställd finns stora möjligheter att påverka utvecklingen. Ytterligare information om Vasa vind och våra projekt finns på www.vasavind.se.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 23 oktober 2020.

Sänd din ansökan eller frågor rörande tjänsten till: henrik.svahn@vasavind.se.
Märk meddelandet med ”Anläggningsansvarig Raftsjöhöjden”.

Spontana ansökningar

Vasa Vind växer och behöver fler engagerade medarbetare. Utöver ovan annons tar vi gärna emot spontana ansökningar.

Om du är intresserad, kontakta vår finanschef, Thomas Olofsson. 
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.